AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi örtü takmak

Kahve falında mavi örtü takmak

Kahve falında mavi örtü takmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında mavi örtü takmak gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, tereddüt ettiğiniz konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Kahve falında mavi örtü takmak eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, sevdiğine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında örtü takmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına inanılır.

Kahve falında mor örtü takmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz namaz örtüsü takmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, rakiplerine karşı fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz örtüsü takmak boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz örtü takmak maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk örtü görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi masa örtüsü görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, insanlara olan güvenin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir