AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz örtüsü takmak

Kahve falında namaz örtüsü takmak

Kahve falında namaz örtüsü takmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, işin düzeltileceğine, huzurlu, mutlu olacağına, iyi habere, işlerin günden güne daha da açılacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz örtüsü takmak gördüyseniz:

  • Komşu, akraba veya diğer yakınlarınızla anlaşmazlıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz namaz örtüsü takmak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz örtüsü takmak mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, planlarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz örtü takmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor örtü takmak insanlar tarafından takdir edileceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında mavi örtü takmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örtü takmak önemli atılımlar yapacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulur.

Kahve falında örtüsüz namaz kılmak etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz namaz örtüsü görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir