AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor örtü görmek

Kahve falında mor örtü görmek

Kahve falında mor örtü görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, maddi yükünün artacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, şansının bahtının açılacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor örtü gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında mor renk yatak örtüsü görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında mor masa örtüsü görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında mor örtü görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine işaret eder.

Kahve falında mor örtü takmak dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mor yatak örtüsü görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başında yeşil örtü görmek bereketin ve verimin olacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında örtülü birini açık görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sehpa örtüsü görmek zor bir işe girileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir