AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa örtüsü ütülemek

Kahve falında masa örtüsü ütülemek

Kahve falında masa örtüsü ütülemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine yorulur.

Kahve falında masa örtüsü ütülemek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan bir kimseyseniz ilişkilerinizde apayrı bir canlılık hissedebilirsiniz.

Kahve falında masa örtüsü ütülemek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, şöhret ve itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon ütülemek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bez ütülemek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kitap ütülemek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının elbisesini ütülemek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında çarşaf ütülemek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet eder.

Kahve falında bluz ütülemek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına yorulur.

Kahve falında ceket ütülemek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir