AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu masa örtüsü görmek

Kahve falında boncuklu masa örtüsü görmek

Kahve falında boncuklu masa örtüsü görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında boncuklu masa örtüsü gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmenin kimseye bir faydası olmayacağı için uzak durmakta fayda var.

Kahve falında boncuklu masa örtüsü görmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu yatak örtüsü görmek işlerinin düzene gireceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında naylon masa örtüsü görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya alamet etmektedir.

Kahve falında yeni masa örtüsü görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dantel masa örtüsü görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında masaya beyaz örtü görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı masa örtüsü görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında masa örtüsü hediye almak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir