AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa örtüsü görmek

Kahve falında masa örtüsü görmek

Kahve falında masa örtüsü görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında masa örtüsü gördüyseniz:

  • Karar veremediğiniz bir konuda sizi aydınlatmaları mümkündür.

Kahve falında renkli masa örtüsü görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dantel masa örtüsü görmek yönlendireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında masaya örtü sermek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işaret eder.

Kahve falında masa örtüsü görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı masa örtüsü görmek yanlış anlaşılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masa örtüsü ütülemek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine işarettir.

Kahve falında boncuklu masa örtüsü görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz dantel masa örtüsü görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, koyu muhabbette kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir