AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli masa örtüsü görmek

Kahve falında kirli masa örtüsü görmek

Kahve falında kirli masa örtüsü görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kirli masa örtüsü gördüyseniz:

  • Tarihe, felsefeye veya yabancı kültürlere ilginiz bilginizi arttırmanızı sağlayabilir veya alacağınız kararları etkileyebilir.

Kahve falında kirli masa örtüsü görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, yükünün azalacağına işaret eder.

Kahve falında yeni masa örtüsü görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masa örtüsü görmek yüzünün her daim güleceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına işaret eder.

Kahve falında mavi masa örtüsü görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına tabir olunur.

Kahve falında masa örtüsü satın almak bazı konularda konuşulacağına, kişinin kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında siyah masa örtüsü görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz örtülü yemek masası görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli masa örtüsü görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir