AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa örtüsü almak

Kahve falında masa örtüsü almak

Kahve falında masa örtüsü almak adının ve şanının yürüyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, namının yürüyeceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine delalettir.

Kahve falında masa örtüsü almak gördüyseniz:

  • Neden göstermek yerine öfkesini gösteren kişilerden uzak durun.

Kahve falında masa örtüsü yıkamak kapanan kapıların açılacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi masa örtüsü görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık masa örtüsü görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, işte de mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masa örtüsü sermek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında masa örtüsü yakmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına yorulur.

Kahve falında çiçekli masa örtüsü görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel masa örtüsü görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, hasta ise bakacağına rivayet eder.

Kahve falında masaya beyaz örtü görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir