AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kurt görmek

Kahve falında mor kurt görmek

Kahve falında mor kurt görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor kurt gördüyseniz:

  • Kadın arkadaşlarınızdan biri size dost gibi görünmekle birlikte arkanızdan kuyunuzu kazmaktadır.

Kahve falında mor kurt görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor kurdela görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünde morluk görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor pardesü giymek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında mor takı görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor bulut görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına delalettir.

Kahve falında mor gül toplamak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mor atkı görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir