AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor takı görmek

Kahve falında mor takı görmek

Kahve falında mor takı görmek türlü musibetlere uğrayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor takı gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız önemsediğiniz hedeflerinizden birisini gerçekleştirmenize yardım edebilirler.

Kahve falında mor renk takı görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında mor takı görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında takı dükkanına girmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına yorulur.

Kahve falında siyah takı görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine rivayet eder.

Kahve falında takıların çalındığını görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden takı almak hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında nişan yüzüğü takıp çıkarmak rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın gümüş takılar görmek kendine çeki düzen vereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir