Kahve falında mor bulut görmek

Kahve falında mor bulut görmek hak yoluna döneceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor bulut gördüyseniz:

  • Belli konularda yardımcı olmak istediğiniz kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında mor bulut görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulutların üstünde oturmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında bulut görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, dişe diş savaşacağına yorulur.

Kahve falında bulutun üstünde olmak çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buluttan at görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutların üzerinde uçmak dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında bulutların üstüne çıkmak hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kapkara bulutlar görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir