AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor atkı görmek

Kahve falında mor atkı görmek

Kahve falında mor atkı görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kederleneceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor atkı gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizde size destek olabilecek veya sizinle iş birliği içerisine girebilecek kişileri tanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında mor atkı görmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında atkı bere satın almak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek atkısı görmek çektiği yokluğun unutulacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına işarettir.

Kahve falında turuncu atkı görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takım atkısı görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atkı ve bere görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine atkı vermek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında atkı ördüğünü görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hainlik yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir