AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kurdela görmek

Kahve falında mor kurdela görmek

Kahve falında mor kurdela görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına delalet eder.

Kahve falında mor kurdela gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Kahve falında mor kurt görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında mor kurdela görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor eşarp almak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, hayatının iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında mor ata binmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının mor olduğunu görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında mor çarşaf görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında mor çiçek ekmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında mor yazma örtmek aile içinde saadetinin artacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir