AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor gül toplamak

Kahve falında mor gül toplamak

Kahve falında mor gül toplamak çok üzücü olaylar yaşayacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, ticaretinin de hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor gül toplamak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun şartları konusunda anlaşmazlık yaşanabilir.

Kahve falında mor gül toplamak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ve mor gül görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor gül almak her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına alamet eder.

Kahve falında mor gül görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında mor renkli gül görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında mor sümbül toplamak mutluluğunun katlanacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına delalettir.

Kahve falında mor erik toplamak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Kahve falında mor lale toplamak şansın kaçacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir