AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor ata binmek

Kahve falında mor ata binmek

Kahve falında mor ata binmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet eder.

Kahve falında mor ata binmek gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz planlarınızı diğerlerinden ayırıp, bir an önce o yöne doğru ilerlemenin yolunu bulmalısınız.

Kahve falında mor ata binmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında hızlı ata binmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, zaferler kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemsiz ata binmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşekten inip ata binmek falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle ata binmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir ata binmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında eğersiz ata binmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah ata binmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir