AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor çarşaf görmek

Kahve falında mor çarşaf görmek

Kahve falında mor çarşaf görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında mor çarşaf gördüyseniz:

  • İnsanlarla iş birlikleri ya da ortaklıklar kurabilir, başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında mor çarşaf görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çarşaf görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında birinin çarşaf giydiğini görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çarşaf almak daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, hatalı yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çarşaf katladığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, zorlukların kolayca aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara çarşaflı erkek görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, gergin olacağına delalettir.

Kahve falında pembe çarşaf görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli yatak çarşaf görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir