AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor yazma örtmek

Kahve falında mor yazma örtmek

Kahve falında mor yazma örtmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , hayırlı bir sürece girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor yazma örtmek gördüyseniz:

  • Daha ılımlı bir yaklaşım tercih etmenizde fayda var.

Kahve falında mor yazma örtmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında başına yazma örtmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında yazma örtmek birçok iş teklifi alınacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yazma örtmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe yazma örtmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı yazma örtmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, farklı şeyler deneyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oyalı yazma örtmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında mor yazma görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir