AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor eşarp almak

Kahve falında mor eşarp almak

Kahve falında mor eşarp almak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, güzel bir hayatı olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında mor eşarp almak gördüyseniz:

  • Hayatınıza maddi, manevi dengeler kazandırmaya çabalayın.

Kahve falında mor eşarp görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet eder.

Kahve falında mor renk eşarp görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor eşarp almak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulur.

Kahve falında yeni eşarp görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında eşarp şal görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında eşarbını çıkarmak yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil eşarp almak başına uğursuzluklar geleceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında birinden eşarp almak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir