AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalpli kolye takmak

Kahve falında kalpli kolye takmak

Kahve falında kalpli kolye takmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, onun zamanını çalacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, tartışmalar yaşanacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalettir.

Kahve falında kalpli kolye takmak gördüyseniz:

  • Daha önceki bazı etkiler devam ediyor.

Kahve falında kalpli kolye takmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, ayıplanacağına işarettir.

Kahve falında kalp kolye takmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalpli kolye ucu görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp kolye görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine işarettir.

Kahve falında kalpli altın kolye görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın kalpli kolye görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kalp şeklinde kolye görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında kalpli kolye almak bunalıma düşeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir