AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlantalı kolye görmek

Kahve falında pırlantalı kolye görmek

Kahve falında pırlantalı kolye görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında pırlantalı kolye gördüyseniz:

  • Beklenmedik iş yolculukları, haberler ya da tahmin etmediğiniz konuklar sizi ziyarete gelebilir.

Kahve falında pırlanta kolye almak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında pırlanta kolye bulmak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pırlanta kolye takmak geçecek güzel bir ömre, gelirinin bir kısmı ile geleceğine yorulur.

Kahve falında pırlanta kolye hediye almak çok başarılı olunacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında pırlantalı kolye görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına yorulur.

Kahve falında pırlanta kolye görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine işarettir.

Kahve falında altın pırlanta görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine delalettir.

Kahve falında pırlantalar görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir