AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kol saati görmek

Kahve falında mor kol saati görmek

Kahve falında mor kol saati görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor kol saati gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız dikkat gerektiriyor.

Kahve falında mor kol saati görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor saat görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, özel hayatında mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda beyaz saat görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolundan saat çıkarmak kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hayırlı kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında durmuş kol saati görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında iki kolunda saat görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kol saati hediye almak sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kol saati kordonu görmek en küçük sorunda parlayacağına, yokluk içine gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir