Kahve falında mor kemer görmek

Kahve falında mor kemer görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, üzüntülerin daha da artacağına, her daim temkinli olacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, işlerini büyüteceğine delalettir.

Kahve falında mor kemer gördüyseniz:

  • Ters giden durumlar ya da ortaya çıkan engeller söz konusu olabilir.

Kahve falında mor kemer görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet eder.

Kahve falında kemer patlıcan görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, malını ve canını emniyete alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kemer görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, işini büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kemerle dövüldüğünü görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında kemerin koptuğunu görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kemer satın almak bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kemer almak sorunlarının günden güne azalacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kemerle kavga etmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top