AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor ışık görmek

Kahve falında mor ışık görmek

Kahve falında mor ışık görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor ışık gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde hareket ederek stresinizi azaltabilirsiniz.

Kahve falında mor ışık görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, eve huzur dolacağına rivayet eder.

Kahve falında ışıklı köprü görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ışık huzmesi görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında caminin ışıklarını yakmak dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan ışık görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında mezar içinde ışık görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıdan ışık görmek eşlerin boşanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir