AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıdan ışık görmek

Kahve falında kapıdan ışık görmek

Kahve falında kapıdan ışık görmek şansın açılacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işarettir.

Kahve falında kapıdan ışık gördüyseniz:

  • Emlakla ilgili veya evinizi ilgilendiren diğer konulara daha fazla vakit ayırmalısınız.

Kahve falında kapıdan ışık görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında ışıklı kapı görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ışıklı kapı görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıda ışık görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalettir.

Kahve falında ışık saçmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ışıklı dükkan görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında mum ışığı görmek ondan faydalanacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde renkli ışıklar görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir