AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin ışıklarını yakmak

Kahve falında caminin ışıklarını yakmak

Kahve falında caminin ışıklarını yakmak kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin ışıklarını yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi önemsemeyebilir, manipulatif davranmamakta fayda var.Farklı konulara, yaşam tarzlarına ya da felsefelere ilginizi arttırabilecek tartışmalara katılabilirsiniz.

Kahve falında caminin ışıklarını yakmak başarısızlığa düşeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde ışık yakmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına işarettir.

Kahve falında evin ışıklarını yakmak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ışıkları yakmak büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ışık yakmak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ışığı yakmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin ışığını yakmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ışık yakmak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir