AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor iç çamaşır görmek

Kahve falında mor iç çamaşır görmek

Kahve falında mor iç çamaşır görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, bir beladan kurtulacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında mor iç çamaşır gördüyseniz:

  • Bazı konularda ağırlığını kaybetmeye başlayan kişileri uyarmaya çalışmanın bir faydası olmayabilir.

Kahve falında mor iç çamaşır görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk iç çamaşırı görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulur.

Kahve falında mor çamaşır görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini iç çamaşırlarıyla görmek ettikleri duanın kabul olacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında temiz iç çamaşırı görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırı yıkamak oğlu evli ise boşanacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı iç çamaşırı görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşırla dolaşmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir