AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz iç çamaşırı görmek

Kahve falında temiz iç çamaşırı görmek

Kahve falında temiz iç çamaşırı görmek hile ile mal elde etmeye, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında temiz iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Problemleri çözerken yaratıcı düşünün.

Kahve falında temiz iç çamaşırı görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz beyaz iç çamaşırı görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında katlanmış temiz çamaşır görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına delalettir.

Kahve falında temiz çamaşır asmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine işarettir.

Kahve falında ipte temiz çamaşır toplamak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, düşünmeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz çamaşır görmek çevrenizden takdir görmeye, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz temiz çamaşır görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşır suyuyla temizlik yapmak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir