AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini iç çamaşırlarıyla görmek

Kahve falında kendini iç çamaşırlarıyla görmek

Kahve falında kendini iç çamaşırlarıyla görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işarettir.

Kahve falında kendini iç çamaşırlarıyla gördüyseniz:

  • Esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında iç çamaşırında leke görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında iç çamaşırda kan görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renk iç çamaşırı görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırı aldığını görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah iç çamaşırı görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, beklenilen takdiri alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini iç çamaşırıyla görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu iç çamaşırı görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini iç çamaşırlarıyla görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir