AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırla dolaşmak

Kahve falında iç çamaşırla dolaşmak

Kahve falında iç çamaşırla dolaşmak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırla dolaşmak gördüyseniz:

  • Değişimden korkmayın.

Kahve falında iç çamaşırla dolaşmak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırıyla dolaşmak verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, hayatını yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırsız dolaşmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırını çıkardığını görmek dertlerin sona ereceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birine iç çamaşırı vermek iyi şartlara kavuşacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında erkeği iç çamaşırlı görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalettir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırı satın aldığını görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir