AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk iç çamaşırı görmek

Kahve falında mor renk iç çamaşırı görmek

Kahve falında mor renk iç çamaşırı görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, çok hayırlı şeylere, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, aşama göstermeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında mor renk iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmadan önce, karşı tarafın da sizin kadar ısrarcı olacağını hesaba katmanızda fayda var.

Kahve falında mor renk iç çamaşırı görmek destek için ailesiyle de konuşacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mor iç çamaşır görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli iç çamaşırı görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli iç çamaşırları görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı renk iç çamaşırı görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor çamaşır görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı aldığını görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lekeli iç çamaşırı görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir