AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor çamaşır görmek

Kahve falında mor çamaşır görmek

Kahve falında mor çamaşır görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalet eder.

Kahve falında mor çamaşır gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında mor renk iç çamaşırı görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, sahip olduklarının eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında mor iç çamaşır görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mor çamaşır görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor ve siyah renk görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor nar görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, belaya ve derde düşeceğine inanılır.

Kahve falında morarmış surat görmek şansa, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mor renk balık görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir