AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı yıkamak

Kahve falında iç çamaşırı yıkamak

Kahve falında iç çamaşırı yıkamak kısmetli bir yıl geçirileceğine, işlerin düzeleceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, kazançlı adımlar atılacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırı yıkamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya evinizle ilgili konulara daha hassas yaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında iç çamaşırını yıkamak bir konuda destek alacağına, şifa ve ilaç bulacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşır yıkamak sıkıntıdan sonra ferahlamaya, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak yol göstereceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı yıkamak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine işaret eder.

Kahve falında erkek iç çamaşırı yıkamak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında iç çamaşırı yıkamak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine işarettir.

Kahve falında iç çamaşırlarını yıkamak yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini iç çamaşırsız görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir