Kahve falında mor giydiğini görmek

Kahve falında mor giydiğini görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kara kara düşünür olacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine delalet eder.

Kahve falında mor giydiğini gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak doğru olmayabilir.

Kahve falında mor çorap giymek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun mor elbise giymek sağlık sorunlarından kurtulacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında mor gelinlik giydiğini görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mor renkli elbise giymek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mor ve yeşil elbise giymek kader çarkının kişiden yana döneceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mor elbise giymek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, eksiklerinin farkına varacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir