AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni gecelik giymek

Kahve falında yeni gecelik giymek

Kahve falında yeni gecelik giymek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, maddi konuda zayıflayacağına, parasız kalacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, zor bir döneme gireceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni gecelik giymek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler ani tepkiler vermenize ya da ani hareketlere neden olabilir.

Kahve falında yeni gecelik giymek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yeni gecelik görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında yeşil gece kıyafeti giymek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında siyah gece elbisesi giymek büyük kazançlar elde edeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında mavi gecelik giymek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında gecelik giymek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına inanılır.

Kahve falında mavi gece elbisesi giymek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saten beyaz gecelik giymek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir