AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor gecelik görmek

Kahve falında mor gecelik görmek

Kahve falında mor gecelik görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, üzüntülerinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, canın derdine düşeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, parasını ve işini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında mor gecelik gördüyseniz:

  • Tuhaf davranan kişilere yol göstermeye çalışmak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında mor gece elbisesi giymek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mor gecelik görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, farklı şeyler deneyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor gecelik giymek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet eder.

Kahve falında gece camdan bakmak sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gece sahilde olmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına işarettir.

Kahve falında kendinin kına gecesini görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında gece ay görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil gecelik almak daha çok saygı ve destek göreceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir