AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gecelik giymek

Kahve falında mavi gecelik giymek

Kahve falında mavi gecelik giymek üzüntülerin gideceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, kasasının ağırlaşacağına inanılır.

Kahve falında mavi gecelik giymek gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri bilmeleri gerekiyor.

Kahve falında mavi gecelik giymek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gece elbisesi giymek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gece lambası görmek zenginliğe kavuşacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gece mavisi elbise görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, ruhani önderlik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gecelik görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece mavisi görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gecelik giymek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı gece kıyafeti giymek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir