AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantelli gecelik giymek

Kahve falında dantelli gecelik giymek

Kahve falında dantelli gecelik giymek geriye doğru gideceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına yorulur.

Kahve falında dantelli gecelik giymek gördüyseniz:

  • Sadece, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında dantelli gecelik giymek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında dantelli gecelik görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dantel gecelik görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz dantelli elbise giymek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah dantelli elbise giymek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dantel beyaz elbise giymek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kendi kabuğuna çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dantelli çorap giymek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında dantelli beyaz elbise giymek karamsar ve umutsuz olacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir