AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert gecelik giymek

Kahve falında lacivert gecelik giymek

Kahve falında lacivert gecelik giymek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yüksek bir makamı olacağına, haksızlık edeceğine yorulur.

Kahve falında lacivert gecelik giymek gördüyseniz:

  • Evinizdeki ya da işinizdeki durumları doğru değerlendirip buna bağlı kararlar almalısınız.

Kahve falında lacivert gecelik giymek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine işarettir.

Kahve falında lacivert gömlek giymek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına delalet eder.

Kahve falında lacivert bluz giymek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında lacivert nişanlık giymek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert ceket giymek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına işaret eder.

Kahve falında lacivert pardesü giymek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert pijama giymek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında lacivert tişört giymek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir