AnaSayfa / Genel / Kahve falında göz far sürmek

Kahve falında göz far sürmek

Kahve falında göz far sürmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, anne duasının açılacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, şükredeceğine, yeni mekânlara gireceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında göz far sürmek gördüyseniz:

  • Sizden beklenenleri yerine getirmek adına duygularınızı bastırmanız gerekebilir.

Kahve falında yeşil göz farı sürmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerine far sürmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulur.

Kahve falında gözlere far sürmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözüne yeşil far sürmek şansın yüzüne güleceğine, yeni duygular tadacağına işaret eder.

Kahve falında gözüne far sürmek birlikteliğe başlayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında göz farı sürmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalettir.

Kahve falında gözün üstüne far sürmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir