Kahve falında mor eşek görmek

Kahve falında mor eşek görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında mor eşek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir değiştirebilir veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında mor eşek görmek bilgi ile donanacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek eşek görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde eşek görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına inanılır.

Kahve falında ağlayan eşek görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında vahşi eşek görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında eşek ve katır görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşekle yolculuk yapmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek arısı görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir