AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşekle yolculuk yapmak

Kahve falında eşekle yolculuk yapmak

Kahve falında eşekle yolculuk yapmak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, hataların düzeltileceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşekle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Hümanist tavırlar, sosyalleşme, farklı şeyler deneme isteği, öneriler, tavsiyeler ön plana çıkabilir.

Kahve falında eşekle yolculuk yapmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında eşek yapmak dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında tramvay yolculuk yapmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ailece yolculuk yapmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölülerle yolculuk yapmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şehirlerarası yolculuk yapmak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle yolculuk yapmak belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında denizde yolculuk yapmak mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir