AnaSayfa / Genel / Kahve falında vahşi eşek görmek

Kahve falında vahşi eşek görmek

Kahve falında vahşi eşek görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, kısmet alacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Kahve falında vahşi eşek gördüyseniz:

  • Takviminiz dolu olmasına rağmen cazip teklifleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında vahşi eşek görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vahşi at görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, her zaman hürmet göreceğine işaret eder.

Kahve falında vahşi maymun görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, arzularına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vahşi kurt görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet eder.

Kahve falında vahşi ördek görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında vahşi kurtlar görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında vahşi insan görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, nahoş sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında vahşi hayvan saldırısı görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, büyük başarıya ulaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir