AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan eşek görmek

Kahve falında ağlayan eşek görmek

Kahve falında ağlayan eşek görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayan eşek gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında,bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Kahve falında ağlayan eşek görmek dertleşerek moral bulacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında eşeğin öldüğünü görmek eğitimlerinin iyi olacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında eşek arısı sürüsü görmek biraz dinleneceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde eşek görmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at eşek inek görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine işarettir.

Kahve falında dişi eşek görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında eşek bulmak sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında eşek ısırmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, helal rızık yiyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir