AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde eşek görmek

Kahve falında evin içinde eşek görmek

Kahve falında evin içinde eşek görmek yalan söylemeye, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde eşek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya önemsediğiniz işlerde geçmişe dönük sıkıntılar ortadan kalkmaya başlayabilir veya eski şiddetini kaybedebilir.

Kahve falında evin içinde eşek görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde eşek görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde yangın çıktığını görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde cin görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde hayalet görmek tatsızlıkların yaşanacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde küçük kurt görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde su görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde deve görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir