AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor elma görmek

Kahve falında mor elma görmek

Kahve falında mor elma görmek iyi zamanlar geçireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, atılan adımların zarar vereceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine işarettir.

Kahve falında mor elma gördüyseniz:

  • Olayları bizzat ele almanız veya işlerin içerisinde yer almanız durumunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında mor elma görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunu mor görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor şal görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor ve pembe renk görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına delalettir.

Kahve falında gözleri morarmış görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mor para görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında sırtta morluk görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor renkler görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir