AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri morarmış görmek

Kahve falında gözleri morarmış görmek

Kahve falında gözleri morarmış görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında gözleri morarmış gördüyseniz:

  • Sizi yoran bazı iş, düzenleme veya programlar sona ererse, endişelenmeyin.

Kahve falında gözlerini morarmış görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, haram mala işarettir.

Kahve falında başkasının gözünü morarmış görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulur.

Kahve falında gözü mor görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor göz görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin gözünü morartmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işarettir.

Kahve falında göz altı morluğu görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözü morarmış birini görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının gözünü mor görmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir