AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor rengi elbise görmek

Kahve falında mor rengi elbise görmek

Kahve falında mor rengi elbise görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulur.

Kahve falında mor rengi elbise gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da fiziksel aktiviteler esnasında dikkatli hareket etmenizde fayda var, sakarlıklara açıksınız.

Kahve falında mor rengi elbise görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, kapanan kapıların açılacağına delalet eder.

Kahve falında mor rengi görmek gelişmelerin olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı mor renge boyatmak ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine inanılır.

Kahve falında krem rengi elbise giymek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında vişne rengi elbise görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında bal rengi elbise giymek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mercan rengi elbise giymek isabetli adımlar atacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına inanılır.

Kahve falında pudra rengi elbise giymek rahatsızlık duyulacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir