AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor ve siyah renk görmek

Kahve falında mor ve siyah renk görmek

Kahve falında mor ve siyah renk görmek giden birinin geri döneceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında mor ve siyah renk gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştıran, problem yaratan ya da size yük olan şeylerden kurtularak daha rahat ilerleme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında mor ve siyah renk görmek içine düşen fesada yeniliceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor renk kolye görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mor renkli araba görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor renkli şemsiye görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında mor renk abiye giymek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında mor renk cüzdan görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında pembe ve mor renk görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına işarettir.

Kahve falında mor renkler görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, ekonomik olarak kalkınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir