AnaSayfa / Genel / Kahve falında buluttan at görmek

Kahve falında buluttan at görmek

Kahve falında buluttan at görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında buluttan at gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak ilerlemelisiniz.

Kahve falında at şeklinde bulut görmek dünyasının bir anda değişeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buluttan at görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulut görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında bulut görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulutlar görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kara bulut ve yağmur görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, ona şifa olmayacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde bulut görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz toz bulutu görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir