AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutların üzerinde uçmak

Kahve falında bulutların üzerinde uçmak

Kahve falında bulutların üzerinde uçmak yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında bulutların üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında bulutlara doğru uçmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bulutlara uçmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulutların üzerinde uçmak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında bulut üstünde uçmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sağlıklı ve zinde olacağına yorulur.

Kahve falında bulutla uçmak ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine alamet eder.

Kahve falında bulut üzerinde uçmak yaşadığı yerden uzak kalacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzü bulut görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara bulutların üzerine geldiğini görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir